lördag 10 oktober 2009

Öppet hus på ABF

Förra lördagen var det kultur-helg i vår lilla stad. Jag hade blivit tillfrågad om jag kunde tänka mig att ställa upp och sitta och scrappa på ABF. Det var mellan 10-15 och naturligtvis skulle det utgå ersättning. Vill jag få betalt för att sitta och scrappa i 5 timmar?? Vilken fråga!! De har uppenbarligen aldrig haft med scrappare att göra tidigare... Meningen var att folk skulle få prova på om de ville, tycka det är så kul så att de bara måste gå en kurs, som ABF så lämpligt då kunde erbjuda. Jag hade dock inte blivit tillfrågad om jag kunde tänka mig att hålla i en kurs, men då jag har gått med de tankarna ett tag så föll det ju sig rätt så bra. Så jag tog mitt pick och pack (läs: halva bohaget) och åkte ner till ABF till klockan 10. Jag satte genast igång och tycker ändå att jag fick en del gjort. Jag hade köpt in 20 kit från Designat som de skulle få jobba med. För inspiration hade jag gjort två kort innan, det ena med enbart material från kitet. Det blev ett extremt enkelt kort som jag inte blev särskilt nöjd med.

Det andra kortet är efter en lite annorlunda vikning som Titti så vänligt hade lärt mig helgen innan. Första försöket blev lite sisådär men andra som jag gjorde på lördagen blev bättre. Det är en himla kul vikning, och himla lätt. Den är lite knixig att fota dock.



Till sist gjorde jag en LO, även där med endast material från kitet. När jag såg ett av pappren tänkte jag direkt på kortet på Ester, Mias busiga kattunge i Björksmo som stal mitt hjärta. Det är dock färger som jag aldrig har scrappat förut så jag hade inga dekorationer som passade. Så det fick bli en väldigt avskalad enkel LO. Jag kan ju alltid lägga till dekorationer i efterhand om jag skulle hitta nåt passande.

1 kommentar:

Angelica sa...

Du är ju jätteduktig på att scrappa i mina amatörögon. "Korten" ser jätte profsiga ut.
Kramar från mig