lördag 21 januari 2012

Lite scrappat

För nio år sedan så gifte sig min bror med sin Nina. Det kan ju vara på tiden att det enda, mig veterligen, existerande foto från den dagen blir scrappat nu. 

De trodde att de var fruktansvärt smarta när de bjöd hem oss på kalas en dag i maj utan att tala om vad som var i görningen. Problemet var ju bara att det var knappt någon som tog med sig kameran, det var ju "bara" en vanlig fika. Vi förstod ju att det var något på gång, när de hade bjudit halva släkten utan att det var en födelsedag att fira, men bröllop anade vi inte. Utom vår mamma och hennes man då förstås, brorsan var tvungen att förvarna dem för annars hade de åkt och spelat golf istället! 

Det enda kort jag har är ett mini-mini-pyttekort men jag ville ju ända scrappa det. Så det fick bli en LO i 8" istället för det, för mig, mer bekanta 12". 


Mitt första försök med aluminiumtejp blev en presentask till fars dag. Det var riktigt, riktigt roligt, och enkelt. Svårt att fota dock!
1 kommentar:

snorsk sa...

Visst är det roligt att scrappa andra format än man brukar!? Gör det inte så ofta, men när jag gör det tänker jag att det borde bli oftare... :-)
Presentasken är ju hur snygg som helst!! Måste ha blivit uppskattat!
Ha en skön avslutning på helgen,
kram Sara