måndag 13 september 2010

LinköpingScrap hösten 2010

I helgen som var gick höstens LinköpingScrap av stapeln. Som vanligt var det helt fantastiskt skojigt med många glada, kreativa tjejer som höjde stämningen. Det här var 8:e gången vi ordnade träffen och det här var första gången som jag inte alls kände för det innan men när jag väl var på plats så kändes det lika kul som vanligt. Sara uppdaterade mig lite om jobbet, jag har ju inte varit där på mer än 5 veckor nu. (Jag är hemma sjukskriven för utbrändhet för er som inte vet. Förmodligen härstammar det från körtelfebern jag hade i februari, har inte riktigt haft tid att återhämta mig från det och har varit trött och dålig hela våren och i somras så gick det inte längre.) Nu är det bara en vecka kvar tills jag ska gå tillbaka, först 2 veckor på halvtid. Efter det är det meningen att jag ska jobba som vanligt igen. Vi får väl se hur det går, även om jag mår bättre så har jag ju mina stunder där det inte känns så kul. Nåja, nog om det. På träffen hann jag med 3 LO's och ett kort, det är ungefär vad jag brukar göra.

Min första LO är med bilder från Trosa-resan. jag ville få med flera foton så jag skrev ut ett som är lite större och sedan de andra i liten storlek. Jag använde det mönstrade pappret som bas, jag skippade cardstocken helt. Jag gjorde LO till en tävling där vi skulle använda pappren vi fick med i Goodie-bagen. Jag använde det mönstrade pappret och den taggiga kanten under raden med foton. Blommorna kommer från påsen jag fick frånt Titti och fjärilarna är en underbar stans som Annika var vänlig och lånade ut till mig. Bokstäverna till rubriken har jag stansat ut med två alfabet som jag har lånat från Sara. Jag hade lite problem med att få rubriken att synas så jag fick stansa ut alltihop en gång till i ett annat papper, det är fortfarande lite rörigt men det funkar.


Min andra LO var från vår förlovning. Jag hittade ett journalingblock på rea hos Designat i samma serie som jag tidigare hade köpt flera papper. Var ju bara tvungen att köpa... Temat på serien är kärlek så nu jäklar skulle jag fläska på med så mycket puttinuttigt och sockersött jag bara kunde. Jag är ju inte så där värst puttinuttig av mig så det var en utmaning bara det, dessutom skulle jag vara med i en tävling också. Det var en skisstävling denna gång. Jag vann inte tävlingen men däremot på utlottningen, alltid kul att vinna roliga saker!


Sista Lo'n jag gjorde var med ett kort på Nina som Hannah Montana. Det var riktigt svårt att få till och jag är väl bara halvnöjd, men det får duga. Utmaningen för denna var: "Du får inte använda blommor, fjärilar eller chalk/distresser. Du måste ha med något glittrigt, knappar och något rött." Det svåraste var att få dit något rött och knappar så det fick bli en röd knapp som punkten på utropstecknet. Jag är inte så nöjd med det så jag kommer nog ändra den. 


Och så fick jag ihop ett födelsedagskort till Nina oxå. Fotot blev inte det bästa men det syns väl lite i alla fall. 

Inga kommentarer: