lördag 21 februari 2009

Äntligen scrappat igen...

Äntligen fick jag ändan ur och lyckades få lite gjort. Jag var hos Petra i Sya i torsdags. I fem timmar satt vi och knåpade och jag fick nästan ihop två Lo's (det saknades rubrik på den ena, den fixade jag nu på morgonen). Rätt så bra jobbat för att vara mig. Det hade inte gått dock utan Petras ovärderliga tips och idéer. Tack Petra! Och tack för lånet av band och reva. Vilken förmån att få scrappa med sådana talanger!!


Det pågår en CyberCrop på Scrappiz.se (Cybercrop = tävlingar som läggs upp på ett forum, tex skisser, tekniktävlingar m.m. som man sedan skapar efter och laddar upp på forumet). Jag försökte mig på två tävlingar men det gick sådär.


En av tävlingarna bestod i att göra en Lo med följande:
* 2 olika band (spets, frills m.m. räknas)
* minst två foton
* något ur ditt spill (fri tolkning - förklara i din beskrivning)
* något från ditt senaste inköp
* minst 2 olika bokstavssorter (här räknas ALLT som är bokstäver, stämplat, stickers, rubons, utstansat, dymo m.m.) i rubriken.
* max en metalldekoration


Och här är mitt bidrag:


Jag kom alldeles för sent på att jag har ju definitivt mer än en metalldekoration (alla brads). Senare slog det mig dessutom att det var ju i rubriken det skulle vara två olika bokstavssorter, jag hade två olika med, men bara en i rubriken. Attans oxå! Resten klarade jag dock. Och jag blev rätt så nöjd. Jag måste verkligen jobba på att acceptera att det är ok att vara rätt så nöjd, det måste inte bli perfekt. Men det är svårt...


Men jag har i alla fall lagt in ett bidrag som var till en skisstävling:
Den ser inte alls ut som skissen men jag har utgått ifrån den i alla fall, och man får ju tolka fritt så jag tolkar den så här. Den tog väldigt lång tid på sig att ta form. Jag körde fast ett antal gånger och ändrade om, och började om. Men med Petras hjälp så blev den till slut så här. Först tyckte jag inte riktigt om den, men ju mer jag ser den, ju mer gillar jag den faktiskt. Även om jag har fastnat lite i att scrappa enkelt. Jag vill oxå kunna dekorera och "go nuts", men det är nåt jag får öva på.

De ser väldigt böjda ut på ena sidan, det är för att jag fotade dem ståendes och lutandes mot ett lakan. Inte mitt smartaste drag kanske, men jag orkar inte göra om det så det får vara så. Ni ser ju i alla fall på ett hum hur det ska vara.


Det kändes verkligen kul att få scrappa de här korten på Gustav och Linda. De gav en härlig inspiration som jag inte har haft på väldigt länge.

Förra helgen lyckades jag faktisk få till min kalender för 2009. Den blev väldigt enkel men så är den ju så liten oxå så det ges liksom inte så mycket utrymme att göra så mycket på. Men så här blev det i alla fall:Första sidan är i tjock plast så med den stängd blir det lite suddigt, men man ser ju att det är nåt där i alla fall. Nu ska jag bara göra klart den för 2008. Jag har satt på ett papper i alla fall...

1 kommentar:

Angelica sa...

Vilka härliga bilder på Linda o Gustav som du tagit
Du är sååååå duktig

Kramar från Angelica