söndag 13 mars 2011

LinköpingScrap våren 2011

Nu har världens bästa scrapträff gått av stapeln igen i Linköping. Hjälp, vad kul det är! Det är två långa och intensiva dagar som tyvärr går alltför snabbt. Jag är helt slut efteråt men det är det värt för det är verkligen höjdpunkterna på året. Jag lyckades (med nöd och näppe) prestera min vanliga kvot, 3 LO's och ett kort. Mer än så är helt omöjligt för mig att få till. Men jag blev faktiskt nöjd med det jag gjorde den här gången och det är ju huvudsaken. 

Det enda jag inte blev helt nöjd med var denna LO. Det är foton från när jag var på inspelningen av körslaget förra våren. Det var svårt att få till det och till slut konstaterade jag att jag gjorde den inte för att den skulle bli perfekt utan för att få korten scrappade. Den gula swirlen i hörnet tog jag med mest för tävlingens skull (man skulle använda det som var i goodie-bagen) och det var kanske ingen bra idé. Jag satte lite blått glitterlim på kanterna men det syns inte så bra på bilden. Då blev det liiite bättre... Men nu är korten scrappade i alla fall och minnet bevarat.


Nästa LO är definitivt den mest snabbscrappade jag har gjort. Den knåpade jag ihop på söndagskvällen när de andra packade ihop och gick hem. Det enda jag inte hann med var att färga in stjärnorna och få dit dem. Den är väldigt enkel men jag gillar den ändå. Stjärnorna är jag inte helt nöjd med, varken färgen eller placeringen men det får vara så. De är lite "skitigare" i verkligheten.


Den här blev jag riktigt nöjd med förutom en liten detalj (för det måste ju alltid vara nåt som inte blir bra!). Jag skrev plats och datum på sidan av det blå pappret, över fotot, det blev inte snyggt! Men blommorna tycker jag att jag fick till. Det är nog den LO jag är mest nöjd med hittills. Även denna gjorde jag till en tävling. Man skulle inspireras av texten till låten "Just nu" med Tomas Ledin. Så jag spann lite på temat att man ska leva i nuet. Min mycket djupa, något klyschiga journaling lyder:

"Idag formades av de val du gjorde igår, dessa val är redan gjorda och kan inte tas tillbaka. 
Framtiden formas av det du gör idag men kommer att ändras under tidens gång.
Det enda du kan påverka är den stund du har just nu. Så ta tillvara på varje minut och lev livet fullt ut."

Visst är jag fruktansvärt insiktsfull och klok...? 
Bilden är tagen på midsommarafton förra året i stugan och föreställer Lilltösen och en pojke som min väninna var kontaktfamilj åt. Jag tyckte det såg så rofullt och filosofiskt ut däe de satt och tittade ut över sjön så jag tyckte att den passade temat.


En litet kort lyckades jag få till oxå. Tävlingen gick ut på att inspireras av en bild. Det var en bild på ett rum med alfabetet på väggen där varje bokstav var i olika färger och former. Jag fick inspirationen från bokstäver i allmänt och valde denna söta stämpel från Bildmålarna. Jag fick låna spellbinders av bästa Sara och använde både det utskurna och ramen för att få en lager-på-lager-effekt. Lövet tar upp den gula pennan, och så på med minirosor och halvpärlor. Klart!

Inga kommentarer: