torsdag 14 mars 2013

Vår välgörenhetsdag är bestämd!

Missa inte Starka kvinnor i Östergötlands välgörenhet "Från kreativitet till välgörenhet". Var med och hjälp utsatta kvinnor genom att skänka pysselgrejer till loppisbordet, alster till försäljning och auktion och så klart genom att komma på vår stora dag. 

Den 25 maj 10-16 kommer vi vara i Arbis i Linköping. Det kommer att bli loppisbord, försäljning, fika, lotteri och en massa annat kul. ALLA intäkter går oavkortat till Novahuset i Linköping. Du kan läsa mer om dem här. Förhoppningsvis kommer de också att finnas på plats för att berätta mer om sin verksamhet.

Information kommer fortlöpande komma upp på vår blogg så håll utkik där. Klicka på bilden nedan för att komma dit. Alla som bidrar kommer att synas på bloggen, om man inte vill vara anonym så klart.


Vi kommer att finnas på plats nu i helgen på LinköpingScrap så nu har du en anledning till att komma dit (som om du behöver det...). Du kan lämna bidrag antingen till mig, som är värdinna på träffen eller till Kattiz som står med sin butik K-Designs. Om du inte har möjlighet att träffa oss personligen så kan du skicka ditt bidrag till oss, adress finns på bloggen.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Inga kommentarer: