Jag gjorde en köttfärsgryta för ett tag sen. Det är så tacksamt, man tar vad man har och oftast blir resultatet, om inte lysande så i alla fall hyfsat. Här har jag slängt i paprika, morot, vinäger och grädde. Jag la en mozzarella-boll i en djup tallrik och hällde grytan runt om. Lite salladsärtor och persilja över. Riktigt mums. Är i en riktig mozzarella-period just nu. Det är mitt substitut till ris, pasta och potatis, fast godare...
När Carol och jag var i Byle i somras bjöd mamma på en kycklinggryta med chilisås och curry. Det var riktigt gott så det hamnade på menyn i helgen. Jag delade kycklingfiléer i stora bitar. Stekte dem några minuter på varje sida och la dem sen i en ugnsfast form. Blandade chilisås (mycket kolhydrater, men har inte hittat nåt alternativ, så jag försöker använda så lite som möjligt) med svartpeppar och curry. Jag bredde det på filéerna, hällde grädde runtom och la på ostskivor på kycklingen. In i ugnen i 15 minuter. Naturligtvis mozzarella till, och lite grönt. Nam-nam!!!
1 kommentar:
Mums Vad gott det ser ut Särskilt kycklingen
Kram
Skicka en kommentar