söndag 1 februari 2015

Ostbröd

Det tog ett tag, receptet har legat på bänken ganska länge men idag fick jag äntligen ändan ur och gjorde Åse Falkmans ostbröd. Receptet kommer från hennes blogg 56kilo.se och hittas HÄR. Bröden är LCHF med bara 1,4 kolhydrat per bröd. De är dessutom gluten- och nötfria.

Jag klantar nästan alltid till saker och ting på något sätt och idag var inget undantag. Jag glömde att smeten skulle stå och svälla innan den åkte in i ugnen. Kan tänka mig att de blir lite mindre "äggiga" om de får svälla ordentligt men tyckte det var rätt så bra konsistens ändå. De här blir det fler av, men då färdigsvällda!

PS. Visst är det snyggt när det ligger en kanyl mitt i fotot...!!! (Dubbelklant) DS.


1 kommentar:

Unknown sa...

inga fel på dom bullarna :) dina såg faktiskt bättre ut än 56 kilos :)