tisdag 17 mars 2009

I am free!!

Jag var ju och shoppade lite förra söndagen med A-L. Uhj, det är dyrt att shoppa!! Jag fick i alla fall tag på ett par jeans vilket var det mest akuta. Lyckades hitta ett par skor oxå. Är inte riktigt van vid så höga klackar, så det kommer ta ett tag att vänja sig. Jag köpte även ett halsband som jag tyckte väldigt mycket om, det är lite rustik stil på det och osymmetrisk, väldigt olikt mig som gärna vill ha allt symmetriskt och rättvist fördelat, men me like! Sist var vi på IKEA och där går det ju inte att gå in utan att handla så det blev lite smått och gott därifrån. Vi avslutade dagen med en mycket god måltid på Chili i Ikanohuset. Följer bilder på shoppingkap och sällskap...I tisdags skulle jag vara duktig och gå på steppen igen. Men när jag väl hade stressat ihjäl mig från jobbet var passet inställt (!!!) i fyra veckor!!!! Nu när jag hade tagit mig dit så fick jag inte gå... Så jag åkte hem, besviken men inte uppgiven. Jag tänkte att då tar jag en promenad istället. Så när jag kom hem bytte jag om och letade fram mina hörlurar och nystade upp den fina lilla härvan och gav mig ut. Efter tre steg var det som nålar i ansiktet, det hade börjat snöa. Va f-n!! Det var bara inte meningen att jag skulle träna den dagen. Men skam den som ger sig. Jag gick tillbaka upp till lägenheten med hörlurarna kvar i örona och började fara runt som en tok. Tyvärr tål inte mina fötter riktigt att dansa utan skor så de beklagade sig rätt så ordentligt men jag gjorde mitt bästa för att inte lyssna. Till slut så gav jag upp och gav mig på fitnessbollen och gjorde några övningar. Det blev inte direkt något step up-pass men bättre än inget.


I torsdags kände varken jag eller A-L för att åka till Mjölby och träna, jag var lite hängig och A-L var stressad. Men vi tog oss i kragen och tog oss dit i alla fall, för tredje gången. Mina fötter hade inte riktigt förlåtit mig för tisdagens tokdans så jag fick bara stå 10 minuter på bandet. Jag körde på vikterna istället och försökte att lägga på lite så att det verkligen skulle kännas. Vi körde inte så länge men tillräckligt för att det skulle kännas att man gjort nåt i alla fall.


I helgen var den stora scrapträffen i Linköping så då fick jag ingen promenad så det blev bara ett pass (ett och ett halvt om man räknar tokrycket i tisdags) förra veckan. I dag var det årsmöte så då kunde jag inte träna men på torsdags kör vi i Mjölby igen!


Idag var det som sagt årsmöte med Teaterföreningen. Och jag säger bara: "Äntligen fri!" Idag avgick jag som kassör efter två år. Och det är så skönt! Kommer att sakna bokföringen lite, den tycker jag är rätt kul, och att stå och sälja biljetter, men resten... Ska fixa med det sista i helgen innan jag lämnar över allt till nästa man för gott! Nu ska jag bara komma på ett sätt att fira!


Jag anmälde mig till Photoshop-kursen idag. Det ska bli så kul, ser verkligen fram emot det. Trodde aldrig jag skulle sätta mig självmant i högskolebänken igen, men man ska visst aldrig säga aldrig...


Jag bokade min första tid på salongen Harmoni *reklam, reklam* idag. Jag har bestämt mig för att vara lite fåfäng. Jag ska göra nagelförlängning. Jag har haft långa naglar förut och tycker verkligen om det. Jag är inte särskilt fåfäng annars men just naglarna tycker jag faktiskt gör så stor skillnad så det får vara värt pengarna. Mina egna naglar just nu är så trasiga så de kommer aldrig att repa sig av sig själva, men om jag har någonting över så kan de ju inte skiva sig mer. Hoppas jag i alla fall på, man vet ju aldrig, de kan ju säga att mina naglar är så hopplösa så det inte ens går att göra förlängning på dem. Men då blir jag väldigt ledsen...

1 kommentar:

Angelica sa...

Du är så duktig som tränar så mycket det går och inte lyssnar på dina fötter.

Vad kul det ska bli att se dina naglar sen. Kersti är jätteduktig. Du kommer att få såååå fina naglar

Kramar från din vän