tisdag 31 mars 2009

Soffkval

Skrev det mesta av detta igår men har inte hunnit lägga upp det förrän idag.

Först kommer några bilder från när vi var hos Sara och hälsade på bebisen. Det är Åse som fick den stora äran att försöka trösta Ted när det inte var så roligt längre.

Alva var lite blyg i början men efter en stund hos mamma så var de andra tanterna inte så läskiga längre.Och så här har jag ätit under dagen:

Dag 2
Frukost: ½ äggmuffins + 1 st bratwurst m kebabsås + kesoplättar m hallon + bubbelvatten
Fm fika: 1 st äggmuffins + vatten
Lunch: Kebabkött + sallad + kebasås + creme fraiche
Middag: Persiljejärpar m. morotsstrimlor och gräddsås + brie + bubbelvatten
Jag vet att morötter inte är det bästa men av 1½ morot fick jag två portioner så det är ju inga mänger. Jag kan ju inte äta salladsblad och gurka varenda dag....

Jag har just nu världens ångest för vilken soffa jag ska välja. Jag är totalt helt och hållet förälskad i den stora soffan (3-sits med divan och hörn m öppet avslut) Den är helt enorm och på gränsen att jag kommer få in den i lägenheten överhuvudtaget, det går men det blir trångt. Samtidigt så ska jag ju inte bo kvar på Ekön i all evighet så jag kan ju inte köpa soffan efter lägenheten heller. Men däremot rent rationellt, så behöver jag inte en soffa där 7 personer lätt kan slå kullerbyttor samtidigt. Men se så fin den är...
Samma soffa finns i mindre modell, både med divan (bilden nedan) och hörn m. öppet avslut. Men det blir inte riktigt samma känsla som med den stora. Och i så fall skulle jag välja den med hörn m öppet avslut men den är bara 15 cm kortare och kostar 1 000 kr mindre, så då kan jag lika gärna ta den stora.
Tittade även på en annan liknande modell, men den har inte riktigt samma sittdjup, och jag vill verkligen ha breda dynor. Jag sitter ju aldrig i en soffa, jag ligger. Möjligtvis så sitter jag när jag äter men då sitter man ju framåtlutad så då spelar det ingen roll hur långt bak ryggkuddarna är. Så den här går nog bort. Men den är fin den oxå.

Jag glömde att ta med tandborste till jobbet idag. Och tuggummisuget har inte blivit mindre direkt. Jag har inte varit direkt hungrig mellan måltiderna, det är nog mest psykologiskt tror jag. Jag brukar ju alltid stoppa nåt i munnen när jag har ätit något på jobbet. Kan vara för att jag inte har så mycket att göra just nu utan är rätt så uttråkad. En av de saker som är svårast att ge upp är min Pepsi Max. Det var det enda jag kunde tänka på efter lunchen, tuggummi och Pepsi Max.

Imorgon ska jag fika med den förra butikschefen i Örebro. Det ska bli skitkul, för jag har aldrig träffat honom förrut men uj, vad nervöst. Vet inte riktigt var vi ska ta vägen heller. Man får tydligen inte fika i Motala efter kl 18.00. Lustig stad jag bor i.

2 kommentarer:

Annika sa...

Halloj! Din drömsoffa ser faktiskt precis ut som min sons soffa som han köpte i höstas, kolla in min blogg får du se... Den är i alla fall helt underbar och han ångrar inte en sekund att han köpte den.

Visst får man äta en massa gott med LCHF??

*Cathy* sa...

Ja, det ser ut att vara samma. Och pojken ser ju rätt glad ut, så då måste det vara en bra soffa!