söndag 29 mars 2009

Vecka med förberedelser

Den här veckan har jag spenderat på nätet, surfat runt på bloggar om LCHF, sugit i mig så mycket jag bara kunnat. Jag återkommer till det i nästa inlägg.

Jag har hunnit med lite annat i veckan oxå. I tisdags for jag och tre andra tjejer från jobbet till Sara för att kika lite på nyanlända Ted. Jag passade naturligtvis på och la vantarna på honom en stund. Men när han började bli lite kinkig lämnade jag snabbt över till en av de andra tjejerna ;-)
Hade med mig kortet som jag gjorde på scrapträffen.

I onsdags slutade jag tidigt från jobbet och åkte in till stan för att äntligen få göra mina naglar. Det tog ca 2 timmar men det var det värt. Jag är jättenöjd, det gör så himla mycket att ha fina naglar. Jag har försökt att få en bra bild att lägga upp men inte riktigt lyckats, återkommer om jag får till det. På kvällen var jag nere på Teaterföreningen och lämnade över kassörskapet. Det är så himla skönt att inte behöva tänka på det längre. Känns verkligen som en sten har lyfts från mina axlar. Önskar Leif lycka till i framtiden!

I torsdags var det dags för träning igen. Det var inte lika kul den här gången, jag fick inte lägga på några vikter men det kändes ordentligt och jag har haft träningsvärk i helgen. Känns skönt att vi har hållt i (utom en vecka). Nu ska jag bara komma igång med step up-en igen. Promenaderna börjar också kännas som det har blivit rutin, även om vi har haft lite uppehåll. Men idag var Angelica och jag ute igen, hon oxå äter LCHF så det blev naturligtvis mycket prat om det. Skönt att ha någon som hållt på ett tag att diskutera med.

I lördags rensade jag ur skafferiet från sånt jag inte får äta längre. Det blev lite grann...C var här och hämtade lite, hon fick med sig två fulla papperskassar. Det blev väldigt tomt i skafferiet efteråt.


På eftrmiddagen var jag hos farfar på hemmet. Vi hade lite kalas för att fira både farmor och farfar. Det var trevligt, det är inte så ofta jag träffar släkten, även om de bor i samma stad. De fick en massa blommor så det kändes riktigt vårigt. Sista gången för en bra tid framöver som jag åt tårta och kakor, passade på och njöt ordentligt. Efteråt var jag på Maxi och handlade till mitt nya liv. I kassan delade de ut vårkänsla i form av påskliljor.


Nu är våren verkligen på väg!!

1 kommentar:

Angelica sa...

Tack för en mycket trevlig promenad och pratstund. Jag är så glad att vi har våra söndagsmornar

Kram från din vän